با افزایش قیمت بیت کوین به بالای ۴۰۰۰ دلار در ابتدای سال ۲۰۱۹، قیمت سایر ارزهای دیجیتال نیز با رشد روبرو شد. با این وجود، این افزایش قیمت هنوز نتوانسته جهش قابل توجهی در این بازار به وجود آورد.

این افزایش قیمت با وجود ناچیز بودن، فعالان و سرمایه‌گذاران در بازار ارزهای دیجیتال را امیدوارتر از قبل کرده است. نوامبر ۲۰۱۸ بدترین دوره برای بیت کوین (از آگوست ۲۰۱۱ به این سو) بود. در این ماه، ناامیدی زیادی بر بازار رمزارزها چیره بود و قیمت بیت کوین روندی نزولی را طی می‌کرد. البته بیت کوین هنوز هم فاصله زیادی با نقطه اوج خود در دسامبر ۲۰۱۷ (یعنی ۱۹۷۰۰ دلار) دارد. با این وجود، هنوز هم امیدهای زیادی وجود دارد که بیت کوین بتواند دوباره به روزهای طلایی خود باز گردد.

آینده بیت کوین ۲۰۱۹ فیسبوک واتس اپ

فیسبوک و انتشار ارز دیجیتال

اما یکی از اخباری که توجه زیادی را در میان فعالان بازار رمزارزها در دسامبر ۲۰۱۸ جلب کرد، اعلام طرحی از سوی فیسبوک برای ایجاد یک ارز دیجیتال بود. این ارز دیجیتال از نوع باثبات (استیبل‌کوین) بوده و قرار است از سوی پیام‌رسان واتس‌اپ عرضه شود. این خبر، موجی جدید از امیدها را به شکوفایی سریع فناوری بلاک چین ایجاد کرد. با وجود اینکه هنوز این رمزارز از سوی واتس‌اپ عرضه نشده است، شرکت‌های رقیبی نظیر گوگل و توئیتر نیز از سوی برخی کاربران برای ورود به این عرصه تشویق تحت فشار قرار گرفته‌اند. جالب اینجاست که هر سه این شرکت‌ها چند ماه پیش، محدودیت‌های زیادی را در زمینه معرفی پروژه‌های مبتنی بر رمزارزها در پلتفرم‌های مختلف خود ایجاد کردند.

آینده بیت کوین ۲۰۱۹ فیسبوک واتس اپ

البته رمزارزی که فیسبوک قرار است عرضه کند، احتمالا با موانعی نیز روبرو خواهد بود. برخی از رمزارزهای دارای محرمانگی بالا (نظیر مونرو یا زی‌کش) اطلاعات مربوط به کاربر را تا حد زیادی مخفی نگه می‌دارند که همین ویژگی برای برخی کاربران بسیار جذابیت دارد. اما احتمال اینکه فیسبوک بتواند این ویژگی را در رمزارز باثبات خود جای دهد، دور از ذهن به نظر می‌رسد. در واقع، نظارت نهادهای امنیتی بر عملکرد فیسبوک (و سایر پیام‌رسان‌ها) سبب می‌شود محصول نهایی آنها فاقد محرمانگی بالا باشد.
آیا رمزارزهای باثبات، ناجی بیت کوین و بازار خواهند بود؟

کاهش شدید قیمت بیت کوین در سال ۲۰۱۸ سبب شد هیجان و گرایش شدیدی که به سرمیاه‌گذاری روی رمزارزهای گوناگون در بازار وجود داشت فروکش کند و بسیاری از افراد نیز سرمایه خود را از این بازار بیرون کشیدند. با این وجود، نوسانات به مراتب کمتر رمزارزهای باثبات (استیبل‌کوین‌ها) در مقایسه با ارزهای دیجیتال معمول (نظیر بیت کوین) سبب جلب توجه سرمایه‌گذاران زیادی از سراسر جهان شده است. رمزارزهای باثبات می‌توانند جایگزینی برای پول‌های رسمی باشند و در عین حال، اتکای آنها به فناوری بلاک چین می‌تواند به پیشرفت بیشتر این فناوری بیانجامد.

با این حال، رمزارزهای باثبات یک عیب بزرگ دارند و آن هم عدم پایبندی آنها به تمرکززدایی است. بیت کوین با هدف ایجاد یک پول کاملا مستقل از نظام‌های مالی حاکمیتی عرضه شد و ارزهای دیجیتال دیگری نیز همین مسیر را ادامه دادند. اما استیبل‌کوین‌ها دارای پشتوانه پول رسمی هستند. برای نمونه، تتر معروف‌ترین رمزارز باثبات است که دارای پشتوانه دلار آمریکاست. به همین دلیل، ارزش این رمزارز همچنان تحت تاثیر ارزش دلار در بازارهای جهانی و ت‌های پولی و مالی ایالات متحده قرار دارد.

درباره استیبل‌کوین تتر پشتوانه دلار

اما همین عیب می‌تواند یک مزیت برای رمزارزها باثبات به شمار رود. بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مطرح در جهان هنوز نتوانسته‌اند به عنوان یک دسته جدید از دارایی در سبد سرمایه‌گذاری صندوق‌های حقوقی سرمایه‌گذاری قرار گیرند. اصلی‌ترین دلیلی که از سوی این صندوق‌ها مطرح می‌شود نیز نوسانات شدید قیمتی آنهاست. با این وجود، شاید رمزارزهای باثبات به خاطر ماهیت کم‌نوسان خود بتوانند این خلا را جبران کرده و به عنوان یک دسته جدید از دارایی مطرح شوند. در این صورت، می‌توانیم امیدوار باشیم که استقبال از ارزهای دیجیتال در سطح جهانی با استقبال بیشتری روبرو شود.
فرآیند توکنیزه کردن دارایی‌ها در دنیا

رمزارزهای باثبات درواقع، یک نوع دارایی ملموس (نظیر دلار آمریکا) را به یک توکن (چیزی مشابه ژتون) تبدیل می‌کنند. این فرآیند را در اصطلاح توکنیزه کرده (tokenization) دارایی‌ها می‌نامند. این روند به خاطر افزایش سرعت تبادلات و نیز شفافیت ایجاد شده، می‌تواند به افزایش استقبال از فناوری بلاک چین و رمزارزها بیانجامد. برای نمونه، یک صرافی ارز دیجیتال به نام دی‌اکس اکسچنج (DX.Exchange) این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده است که سهام شرکت‌هایی نظیر تسلا و یا اپل را از طریق توکن‌های دیجیتال خریداری کنند.

قرارگیری این توکن‌ها بر بستر شبکه بلاک چین سبب می‌شود سرمایه‌گذاران بتوانند حتی در ساعاتی غیر از ساعات فعالیت بازار بورس سهام، به خرید و فروش سهام بپردازند. همچنین امکان خریدن حتی بخشی اندک از سهام نیز با این شیوه وجود دارد (در حالت عادی، یک میزان مشخص برای حداقل خرید برای مشتریان در بازار بورس سهام وجود دارد.)

توکنیزه کردن دارایی‌ها فقط به سهام شرکت‌های بزرگ محدود نمی‌شود و می‌توان هر نوع دارایی نظیر فات گرانبها (مثل طلا)، محصولات کشاورزی، اوراق بهادار و حتی املاک را به صورت توکن بر روی شبکه بلاک چین قرار داد و به خرید و فروش آنها پرداخت. این فرآیند امکان دسترسی سریع‌تر و ساده‌تر افراد از سراسر جهان به دارایی‌های مختلف را فراهم می‌کند و در نتیجه، می‌تواند به افزایش سطح سرمایه‌گذاری بر روی آنها نیز بیانجامد.
 آینده بیت کوین در سال ۲۰۱۹ و امیدهای پیش رو

با وجود اینکه هنوز ابهامات قانونی متعددی در زمینه توکنیزه کردن دارایی‌ها وجود دارد، اما این کار می‌تواند به ایجاد ارتباط بهتری بین بازار رمزارزها و بازارهای سنتی منجر شود. با ورود غول‌های دیجیتال نظیر فیسبوک به این بازار و فعالیت بیشتر شرکت‌های فین‌تک در این زمینه، می‌توان امیدوار بود که سال ۲۰۱۹ سال خوبی برای بازار ارزهای دیجیتال باشد.


منبع:arznegar

خرید هدیه تولد برای خانم ها چگونه است؟

آموزش گذاشتن عکس و ویدئو در اینستاگرام به صورت تصویری

درآمدزایی در اینستاگرام چگونه است؟

بیت ,کوین ,دیجیتال ,بازار ,یک ,نیز ,بیت کوین ,ارزهای دیجیتال ,با این ,از سوی ,بلاک چین ,بازار ارزهای دیجیتال ,سایر ارزهای دیجیتال

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دختری با حرف ها...... دانشکده موفقیت فایل های خفن و تووووووووووپ! لو یا تان راکت شو فولکین دانلود قنادی نهال وب نوشتهای عرفانی و ادبی دانلود رایگان قسمت 9 سریال قورباغه | قسمت نهم سریال قورباغه خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس اف سکیور F-secure Antivirus